De jó, köszönjük, hogy Te is részt veszel INGYEN gyros játékunkon:)

Mielőtt feliratkozol, kérlek olvasd végig, mire kell figyelned, hogy le ne maradj a napi GYROS nyereményedről…

Na, de hogyan is lehet a Tiéd az ingyen gyros?

Először is szeretném leszögezni, hogy ez nem trükk, vagy átverés! Minden nap pontban 15h-kor a játékra feliratkozók között a számítógép véletlenszerűen kiválaszt egy nevet.

Ha ez a név történetesen a Tiéd, akkor bizony Te nyertél… DE!

Ne várd, hogy értesítsünk arról, hogy nyertél. Nem fogunk! Neked kell minden nap megnézni a www.akropolisz-gyros.hu weboldalt, ahol délután 15-óra után pár perccel közzétesszük a nyertes nevet.

Innentől kezdődik a versenyfutás az idővel, mert ha látod a neved, akkor CSAK aznap este 21:00 óráig jelentkezhetsz a jól megérdemelt nyereményedért, az isteni finom gyrosért!

Vigyázz, mert ha nem jelentkezel aznap délután 21:00 óráig, akkor nem lehetsz jogosult a nyereményedre.

Ez persze csak akkor fordulhat elő, ha nem nézed meg aznap weboldalunkat (tudod: www.akropolisz-gyros.hu)

Ezért azt javaslom, hogy állíts be emlékeztetőt a telefonodon, számítógépeden vagy a naptáradban, mert hidd el, nincs annál bosszantóbb, ha kisorsol a gép, Te pedig csak másnap veszed észre, hogy nyertél (volna!) egy ingyen gyrost!

Ha viszont időben jelentkezel nyereményedért, akkor nincs más dolgod, csupán gyorsan tárcsázni az 52/789-733-as telefonszámot és bediktálni a címet, ahova a gyrosod szállítsuk.

Kérlek pontosan add meg az e-mail címed, neved, lakcímed és a telefonszámodat, mert csak ebben az esetben fogjuk tudni pontosan, hogy kinek és hová vigyük az INGYEN GYROST…